Kantstein i Sandefjord

Hovedfunksjon er å skille ulike flater fra hverandre. Det vil si at man rammer inn gårdsplassen eller lager avgrensning mot plen. Der kantsikring brukes i forbindelse med et steindekke, har den også en viktig funksjon med å hindre utglidning av steindekket.

Kantstein gir en vakker avslutning mot grøntarealer og bed, eller også ha praktisk funksjon for avvanning og kantskille langs vei. Hos Skifer Thorsen finner du et stort utvalg kantstein til alle formål. Både for private og offentlige kunder.

Avgrens grøntområder med stein

Bland sammen grøntanlegg og belegningsstein med kantstein for å få en pen helhet. Bruk steinene for å avgrense stier, legg langs husveggen eller bruk den i blomsterbed. Kantstein gjør helhetsinntrykket ryddig, sikrer belegget mot utglidninger. Det gir også en ramme rundt uterommet, leder trafikk og forsterker kanter. Dimensjoner og utseende velges ut fra preferanser, bruksområde og type belastning.

Granitt kantstein

Steinen kommer i forskjellige lengder, høyder og bredder. Hovedforskjellen mellom granitt og betong er at granitt er mye mer varig og solid en betong. I forhold til montering, så er granitt mye tyngre slik at det kan være enklere å håndtere betong.

Kantstein i granitt passer til alle våre belegningssteiner og er en dekorativ og varig løsning. Den er velegnet for hage og gårdsplass og leveres i lengder opptil ca. 1 meter. Benders produserer Labyrint og Slett variantene. Av naturstein, finnes det mange forskjellige størrelser i granitt.

Kapping

Har man behov for å kappe/dele, gjøres dette med vinkelsliper med diamantblad eller en vannsag. Er det granitt det er snakk om, kan man skjære et spor rundt steinen og så sette en meisel i sporet og slå på med hammer/slegge

Vi holder til i Sandefjord i Vestfold og leverer stein fra Benders.

kantstein langs plen

benders blokk kantstein

benders kantstein